Show simple item record

dc.contributorMontoya, José de Jesús
dc.contributorJosé de Jesús Montoya
dc.creatorColombo, Hernán David
dc.creatorHernán David Colomboes
dc.date.accessioned2018-11-28T23:04:38Z
dc.date.available2018-11-28T23:04:38Z
dc.date.created2001
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11285/632369
dc.format.extentTexto
dc.languagespa
dc.publisherTecnologico de Monterrey
dc.rightsTecnologico de Monterrey
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0*
dc.subject.lccTX545
dc.titleRediseño del curso en línea : Química de Alimentos : proyecto de tecnología educativa
dc.typeTesis de Maestría
dc.subject.keywordAlimentos--Análisis.
dc.description.degreeMaestría en Tecnología Educativa
dc.audience.educationlevelInvestigadores/Researchers
refterms.dateFOA2018-11-28T23:04:38Z


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Tecnologico de Monterrey
Except where otherwise noted, this item's license is described as Tecnologico de Monterrey